maanantai 9. lokakuuta 2017

Havaintoja, osa 2

Hain pari kuukautta sitten yhteen tehtävään. Sain vastauksen, etten tullut valituksi. Tänään huomasin, että kyseinen tehtävä oli laitettu uudelleen avoimeksi.Hain myös toiseen organisaatioon. Sieltä ei tullut edes vastausta. Viikko sitten huomasin, että kyseinen tehtävä oli laitettu uudelleen avoimeksi. Tätä on tapahtunut minulle aiemminkin erään toisen työnantajan toimesta.

Laitan näidenkin työnantajien nimen muistiin siltä varalta, että ryhtyvät valittamaan julkisuudessa "työvoimapulasta".


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tossahan alkaa olla aika paljon jo hakemuksia ja vastauksia on tullut vähän. Minkäs alan hommia haet, kun noin paljon hakijoita näyttää olevan?

Työttömän ajatelmia kirjoitti...

Haen taloustieteilijän töitä ja myös erilaisia data-analyytikon, tilastotieteilijän ja matemaatikon töitä (joiden vaatimukset täytän).

Työttömille on lähinnä tarjolla palkatonta työtä. Kilpailu kaikista vapaana olevista (palkallisista) paikoista on veristä, eikä niitä ole tarpeeksi kaikille hakijoille.

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän on yleinen käytäntö jos joku työpaikka tulee uudestaan hakuun? Laittaako joku/laitatko sinä uuden hakemuksen menemään? Itse saattaisin ihan vaan piruuttani pistää. Entä tuleekohan tuo uudestaan työhönosoituksena jos jo aiempi kerta on tullut?

On aika törkeää laittaa paikka uudestaan hakuun jos kaikkia edellisellä kerralla hakeneita ei ole viitsitty edes haastatella. Mutta näin kai se menee, jonkinlaista superhessua haetaan jos sellainen sattuisi hakijoiden joukossa olemaan. On meillä karmea työvoimapula ja avoimia paikkoja pilvin pimein.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko saanut töitä, vai oletko muuten vain pitänyt blogissasi radiohiljausuutta.

Kiinnostaa, koska olen samalta koulutusalalta myös työttömänä.

Työttömyys päättyy

Pääsen rastittamaan kyseisen kohdan Kelan työttömyysajan ilmoitukseen. Sitkeän hakemisen jälkeen onnistuin viimeinkin saamaan työpaikan ja...