keskiviikko 22. marraskuuta 2017

TE-toimiston kysely

Sain tänään TE-toimistolta sähköpostia. Haluavat kysellä 3kk välein tapahtuvista haastatteluista. Tosin en ole itse joutunut mihinkään haastatteluihin, vaan olen joutunut ainoastaan käymään infossa, ja sielläkin vain puolen vuoden välein. Työllistymissuunnitelman olen joutunut tosin päivittämään 3kk välein, mutta sen tein joka kerta Oma Asiointi -internetpalvelun kautta, eikä siihen liittynyt mitään haastattelua.

Byrokratian rattaat jauhavat hitaasti. En ole saanut (onnekseni) kutsua aktivointisuunnitelman laadintaan, vaikka se oltaisiin voitu tehdä jo pari kuukautta sitten. Parempi näin, vältynpähän karenssilta.

Viimeisen kirjoitukseni jälkeen olen hakenut 34 työpaikkaan ja saanut 28 kielteistä vastausta. Työvoimasta on edelleen ylitarjontaa, minun epäonnekseni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mietinkin kuka on päässyt vastaamaan näihin kyselyihin kun itse en koskaan ole saanut tuollaista kyselyä eteeni. Vaikka työkkärin asiakkuutta eri pituisissa jaksoissa on vuosikausia takana. Mutta näköjään näitä kyselyjä tehdään, kiitos tiedosta. Mitä kyselevät ja mitkä on vastausvaihtoehdot?

Työttömän ajatelmia kirjoitti...

Kyselivät mielipiteitä TE-toimiston haastatteluista ja vaihtoehtoina oli klassinen viisiasteinen asteikko. En muista tarkempia kysymyksiä kun lomakkeeseen ei enää pääse.

Työttömyys päättyy

Pääsen rastittamaan kyseisen kohdan Kelan työttömyysajan ilmoitukseen. Sitkeän hakemisen jälkeen onnistuin viimeinkin saamaan työpaikan ja...